Ensi-ilta lähestyy

Kymmeniä harjoituskertoja ja satoja harjoitustunteja on takana. Samoin muun valmistelun osalta. Näyttelijät, ohjaaja, tekniikan toteuttajat sekä muut panoksensa näytelmälle antavat ja antaneet odottavat luottavaisina tulevaa esityskautta.

Juhlanäytelmän valmistelemiseen on nähty vaivaa. On helppo ymmärtää, että noina satoina tunteina, joina esitystä on harjoiteltu ja valmisteltu yhdessä, puhumattakaan omatoimisesta valmistautumisesta, olisi voinut tehdä muutakin. Kaikki mukana olevat ovat joutuneet tekemään valintoja ajankäyttönsä osalta, osin isojakin, Kun kolmekymmentä eri-ikäistä ja erilaisista elämäntilanteista tulevaa harrastajaa saadaan näin intensiivisesti toimimaan yhdessä monta kuukautta, pitää heillä olla vahva innostus tekemiseensä.

Napsalaiset ovat kuluneen syksyn aikana osoittaneet, että heiltä löytyy innostusta ja tahtoa. Kukaan heistä ei ole päässyt helpolla. Pienikin rooli näin isossa näytelmässä on iso asia, ja tärkeä. Kokonaisuus on tekijöidensä summa ja helmikuussa näemme, minkälainen kokonaisuus on saatu aikaan.