Tarvitaanko 30 vuotta? Riittääkö sekään?

Ensi-ilta lähenee. Tervakoski 2 – näytelmän kohtaukset on hiottu ja sovitettu kohdalleen. Samoin koko esitysympäristö lavasteineen on viimeistelty luomaan tälle paikkakunnalle ominaista tunnelmaa ja ilmapiiriä. Jokainen näyttämölle nouseva ja muu tuotantoryhmäläinen on tehnyt syksyn ja talven mittaan ison työn, jonka lopputulos mitataan ja arvioidaan tulevien viikkojen aikana.

Kun harjoituksia ja valmisteluja on seurannut, on hyvin nähnyt paikallisen aiheen merkityksen näyttelijöiden suorituksiin. On selvästi havainnut, miten jokainen haluaa olla sinut oman roolihahmonsa kanssa. Olla siinä aito ja rehellinen. Niin hyvien kuin huonojenkin piirteiden osalta.

Napialan Työväennäyttämö tuo katsottavaksi vahvan kuvauksen Tervakoskelta. Pian nähdään, tarvitaanko 30 vuotta, ennen kuin meistä tulee tervakoskelaisia. Pian nähdään riittääkö aina sekään, ja kuka lopulta onkaan tervakoskelainen.

Nähdään Seuralla.